Πρώτη εντός έδρας ήττα στα Playoffs για την ΤΣΣΚΑ μετά από 4.035 ημέρες!

Gazzetta team
Πρώτη εντός έδρας ήττα στα Playoffs για την ΤΣΣΚΑ μετά από 4.035 ημέρες!
Η νίκη της Μπασκόνια στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ έχει ιστορική σημασία γιατί είναι η πρώτη εντός έδρας για τη ρώσικη ομάδα σε Playoffs έπειτα από 11 χρόνια και για την ακρίβεια, 4.035 ημερολογιακές ημέρες!

Σωστά διαβάσατε. Για να εντοπίσει κανείς την τελευταία εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ για τα Playoffs της Euroleague θα πρέπει να ταξιδέψει στον χρόνο και θα σταματήσει στην Πρωταπριλιά του 2008. Τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα της σειράς με 74-76. Μετά από εκείνη την ήττα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε συνεχή παρουσία στα Playoffs με εξαίρεση τη σεζόν 2010-11. Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι κέρδισε και τους 20 αγώνες που έδωσε στην έδρα της. Πέντε φορές τον Παναθηναϊκό, τέσσερις την Μπασκόνια, δύο την Κίμκι και άλλες τόσες τους Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Παρτίζαν καθώς επίσης και μία τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.