Μιζράχι: «Ο Σφαιρόπουλος θα... χτίσει τη Μακάμπι της νέας σεζόν»

Μιζράχι: «Ο Σφαιρόπουλος θα... χτίσει τη Μακάμπι της νέας σεζόν»

Gazzetta team
Μιζράχι: «Ο Σφαιρόπουλος θα... χτίσει τη Μακάμπι της νέας σεζόν»
Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιάννη Σφαιρόπουλο δείχνει ο Σιμόν Μιζράχι, με τον ισχυρό άνδρα των Ισραηλινών να τονίζει πως ο Έλληνας προπονητής θα... χτίσει τη νέα Μακάμπι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά στην Μακάμπι, η οποία φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους των Ισραηλινών.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λαού έδειξε πως είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει από τον Έλληνα προπονητή και τόνισε πως θα είναι αυτός που θα αποφασίσει το ρόστερ της σεζόν 2019/20.

«Η άφιξη του Σφαιρόπουλου έφερε μια αλλαγή νοοτροπίας στη συμπεριφορά των παικτών και τον τρόπο σκέψης τους. Θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ρόστερ της σεζόν 2019/20. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε όσο γίνεται το υπάρχον ρόστερ, αλλά δεν είναι κάτι απλό ούτε σε επαγγελματικό, ούτε σε οικονομικό επίπεδο. Παίκτες σαν τον Ταρίκ Μπλακ και τον Τζόνι Ο’ Μπράιαντ έχουν... κρούσεις από ομάδες του ΝΒΑ», ήταν τα λόγια του Μιζράχι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.