Σάρας: «Oι οπαδοί μας θα δουν 2 φορές την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή της Euroleague»

Νίκος Καρφής
Σάρας: «Oι οπαδοί μας θα δουν 2 φορές την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή της Euroleague»
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε μετά το break της Ζαλγκίρις επί της Φενέρ και τόνισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας του θα απολαύσουν 2 φορές τον καλύτερο προπονητή και την καλύτερη ομάδα της Euroleague.

«Υπόκλιση» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την νίκη της Ζαλγκίρις επί της Φενέρ μέσα στην Πόλη.

Ο προπονητής των Λιθουανών δήλωσε πως η Φενέρ είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague και καλύτερος προπονητής ο Ζοτς.

«Ήταν εκπληκτικό. Οι νίκες και οι ήττες είναι σημαντικές, αλλά στο τέλος, δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα. Είναι η αντίδραση των παικτών, το μαχητικό τους πνεύμα μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε στο Game 1. Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά πριν 2 μέρες δεν τα καταφέραμε. Οι οπαδοί μας θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που θα δουν 2 φορές την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή της Euroleague. Είναι πολύ συναρπαστικό αυτό για τον κόσμο στο Κάουνας», ήταν τα λόγια του Σάρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.