Λάνγκφορντ: «Θα σουτάρω πάλι αν προκύψει, ο Καμπάτσο έπαιξε αντικανονική άμυνα» (vids)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Ρεάλ σε 1-1. Αποστολή-Μαδρίτη: Γ. Κούβαρης

Λάνγκφορντ: «Θα σουτάρω πάλι αν προκύψει, ο Καμπάτσο έπαιξε αντικανονική άμυνα» (vids)

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης τόσο για το Game 1, όσο και για το δεύτερο ματς με τη Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ....

Για τη φάση στο τέλος με την άμυνα του Καμπάτσο «Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και νομίζω οι διαιτητές στα playoffs όπως και στο ΝΒΑ θα έπρεπε να αφήνουν τους παίκτες να κρίνουν τα παιχνίδια. Επέτρεψαν λίγο την σκληράδα και βρισκόταν συνέχεια στο χώρο του ακόμη κι όταν προσγειώθηκα. Νομίζω αυτό ήταν αντικανονικό. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν τα διαφορετικά κριτήρια. Είτε καλή είτε κακή άμυνα έπρεπε να μας αφήσουν κι εμάς στην άλλη πλευρά να βγάλουμε παρόμοια επιθετικότητα. Να σφύριζαν με τον ίδιο τρόπο».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά παίζουμε αύριο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια σειρά τριών νικών και η Ρεάλ έχει μία νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη διάθεση και την ενέργεια για να τους κερδίσουμε και τότε θα καταφέρουμε πολλά στη σειρά. Θέλουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε στα playoffs. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν είναι νοκ άουτ σειρά. Είμαστε ακόμα σε θέση για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν αισθάνομαι φόβος, αλλά έξυπνος. Προσπαθώ να βρω τον τρόπο να βοηθήσω. Ο Καμπάτσο είναι καλός αμυντικός και θεωρώ όιτ αυτός είναι ο τρόπος να τον νικήσω. Είδα το βίντεο και παρατήρησα πως οι επιλογές μου ήταν σωστές. Αν τις ξαναβρώ θα ξανασούταρω. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ίσως επιτρέψουν να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς, εμείς τους Κόψαμε τη δράση στο low post τους. Δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ήταν μόλις το πρώτο. Δε με ενδιαφέρει αν θα επιστρέψω στη Μαδρίτη για Game 5, σκέφτομαι μόνο το αυριανό ματς».

 

Λάνγκφορντ πριν το Game 2 στη Μαδρίτη

Λάνγκφορντ πριν το Game 2 στη Μαδρίτη (1)

Λάνγκφορντ πριν το Game 2 στη Μαδρίτη (2)