Λάσο: «Ένας εκ των καλύτερων της Euroleague ο Καλάθης, να παίξουμε καλύτερα»

Gazzetta team
Λάσο: «Ένας εκ των καλύτερων της Euroleague ο Καλάθης, να παίξουμε καλύτερα»
Ο Πάμπλο Λάσο ζήτησε βελτίωση από την ομάδα του μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώ στάθηκε στον Νικ Καλάθη.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσο μετά την νίκη της Ρεάλ

«Έγιναν περίπλοκα τα πράγματα στο φινάλε. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, είναι ένα σημαντικό βήμα για τα playoffs. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Παρασκευή. Σκεφτόμαστε μόνο το δεύτερο παιχνίδι τώρα. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να βελτιωθούμε.

Παίζουμε σε λιγότερο από 48 ώρες. Έχουμε έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για40 λεπτά και να διατηρήσουμε το πνεύμα που είχαμε σε όλο τον αγώνα».

Έγινε καλή δουλειά. Είχαν το μομέντουμ με τα τρίποντα του Καλάθη. Μπορούσε να τρέξει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν καταστάσεις που θα μπορούσαμε να δράσουμε διαφορετικά. Όλα είναι σημαντικά και η άμυνα και η επίθεση. Θέλουμε να βελτιωθούμε για το ματς της Παρασκευής.

Σημαντικό να έχεις θάρρος. Πρέπει να είσαι περήφανος σε μια σειρά playoffs και να παίζεις με ένταση. Έχουμε αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορούμε να κάνουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Καμπάτσο και ο Τέιλορ έκαναν σκληρή δουλειά. Έβαλαν καλάθια, έπαιξαν άμυνα. Εκτέλεσαν τις ευκαιρίες που είχαν. Ξέρω τις επιθετικές τους ικανότητες. Είμαστε ικανοί. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία τους».

Για την επιστροφή του Λούκα Ντόντσιτς στην Μαδρίτη: «Πάντα πιστεύω το ίδιο για τον Λούκα. Είμαι χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου. Όλοι τον αγαπούν πολύ».

Για τον Νικ Καλάθη και τα όσα εκανε στην τέταρτη περίοδο: «Μιλάμε για τον Καλάθη, είναι λογικό. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Το αποδεχτήκαμε. Δεν θα σταματήσουμε άσχετα με το τι έκανε ο Καλάθης. Ήμασταν στο -6, είχαμε τη συγκέντρωση για να επιστρέψουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.