ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Πιτίνο: «Σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι σταθερά ομάδα για Final 4»! (vids)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δυναμική και την ιστορία του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» θα γίνουν ομάδα με μόνιμη παρουσία σε Final 4.   

Πιτίνο: «Σύντομα ο Παναθηναϊκός θα είναι σταθερά ομάδα για Final 4»! (vids)

Μαδρίτη, αποστολή: Γιώργος Κούβαρης 

Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε πριν από την προπόνηση των «πράσινων» στο WiZink Center, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς Γκιστ και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Game 1 (17/4, 22:15):

«Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Γκιστ να κάνει τζόκινγκ και ελπίζω ότι θα τον δω να κάνει και προπόνηση. Είναι αρκετά σημαντικός για τη σειρά αυτή και τον χρειαζόμαστε».

Εν συνεχεία μίλησε για τη σειρά με την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης: «Κοιτάτε τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα καλών σουτέρ. Προτιμούμε να μην κλειστούμε στο μισό γήπεδο και να έχουμε τρανζίσιον παιχνίδι για να μην φανούν οι αδυναμίες μας».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό και τις χειρότερες στο μισό γήπεδο. Για αυτό και θέλουμε να τρέξουμε για να είμαστε στα πλεονεκτήματά μας. Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ τα μπάτζετ αλλά στον Παναθηναϊκό μ’ αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι στο Final 4». 

O Ρικ Πιτίνο για το Game 1 Ρεάλ - Παναθηναϊκός gazzetta.gr

Ο Ρικ Πιτίνο για το Game 1 Ρεάλ - Παναθηναϊκός (2) gazzetta.gr

Πιτίνο Ρεάλ Παναθηναϊκός (3)