Γκιστ: Πιθανό να μην παίξει με Ρεάλ!

Gazzetta team
Γκιστ: Πιθανό να μην παίξει με Ρεάλ!
Ο Τζέιμς Γκιστ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και το ενδεχόμενο να μην ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στα πρώτα ματς με την Ρεάλ είναι μεγάλο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα, με τον Ρικ Πιτίνο να έχει εκφράσει αρχικά την αισιοδοξία του πως θα αγωνιστεί στο Game 1 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός προπονητής του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε προβληματισμένος, όσον αφορά τη συμμετοχή του, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ο Πιτίνο ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Το βασικό είναι ότι ο Γκιστ μπορεί να μην παίξει. Αυτή είναι μεγάλη απώλεια για εμάς και οι άλλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά, αν τελικά δεν παίξει. Δεν έχει πιάσει μπάλα στα χέρια του μετά τον τραυματισμό. Δεν είναι μόνο ότι θα λείψει από ένα παιχνίδι, αλλά με το που γυρίσει να τον βάλουμε ξανά σε ρυθμό. Θα είναι 4-5 ημέρες εκτός. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι παίκτης - κλειδί για εμάς. Είναι βετεράνος, ξέρει από άμυνα, μας βοηθά στην επίθεση, είναι ένας από τους πιο έξυπνους στην ομάδα. Η Ρεάλ έχει εκτός τον Γιουλ, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Μήτογλου πρέπει να βγει μπροστά και ο Βουγιούκας με τον Παπαγιάννη να ελέγχουν κάθε μπάλα».