Οριόλα: «Να μην κάνουμε τον Λάρκιν να μοιάζει με τον... Τζόρνταν»

Οριόλα: «Να μην κάνουμε τον Λάρκιν να μοιάζει με τον... Τζόρνταν»

Gazzetta team
Οριόλα: «Να μην κάνουμε τον Λάρκιν να μοιάζει με τον... Τζόρνταν»
Ο Πιερ Οριόλα μίλησε για το πρώτο ματς των playoffs κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Πόλη και υποστήριξε με... χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν πρέπει να αφήσουν τον Λάρκιν να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Ισπανός σέντερ της Μπαρτσελόνα μιλώντας στην «El Mundo Deportivo» είπε πώς «δεν πρέπει να αφήσουμε την Εφές να νιώσει άνετα στο παρκέ και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον Λάρκιν να μοιάζει με τον Μάικλ Τζόρνταν! Πρέπει να βάλουμε στοπ στα δυνατά τους σημεία και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σειρά και απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πολύ καλή regular season, ενώ ήταν πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο κλίμα και μια επιθετική ομάδα. Όμως θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητές μας εάν και εφόσον περιορίσουμε τον αντίπαλο».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι. Η σειρά θα είναι μεγάλη και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μια νίκη μέσα στην έδρα τους. Όλη τη χρονιά στηριχθήκαμε στην άμυνά μας και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι. Η Εφές είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.