Ρέγιες: «Μην μας γίνει εμμονή ο Καλάθης, δεν θα παίξει ο Γιουλ»!

Ρέγιες: «Μην μας γίνει εμμονή ο Καλάθης, δεν θα παίξει ο Γιουλ»!

Ρέγιες: «Μην μας γίνει εμμονή ο Καλάθης, δεν θα παίξει ο Γιουλ»!
Ο Φελίπε Ρέγιες εξήγησε πως το ζητούμενο για τη Ρεάλ είναι να κάνει δύσκολη τη... ζωή του Νικ Καλάθη, τονίζοντας πως ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα προλάβει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο 39χρονος φόργουορντ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την αλυσίδα καταστημάτων «Corte Inglés» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κι αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με τους «πράσινους»:

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά... Το πλεονέκτημα έδρας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό όμως είδαμε και πέρσι ότι δεν έχει καθοριστική σημασία. Ο Παναθηναϊκός είχε τα πρώτα ματς στην έδρα του όμως στο φινάλε προκρίθηκε η Ρεάλ. Θέλουμε να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια στη Μαδρίτη και να πάμε στην Αθήνα έχοντας πλεονέκτημα δυο νικών» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο αρχηγός της «Βασίλισσας».

Ο Ρέγιες αναφέρθηκε, επίσης στο πρόβλημα του Σέρχιο Γιουλ (σ.σ. έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού) που ενδέχεται να του κοστίσει τη συμμετοχή στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. «Είναι καλά... Για την ακρίβεια, ο Σέρχι είναι λίγο ενοχλημένος αφού ο τραυματισμός του ήλθε στο πιο σημαντικό σημείο της χρονιάς, λίγο πριν από τα playoffs της EuroLeague. Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός και δεν χρειάζεται να πιεστεί επειδή υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Πρέπει να το πάρει... ψύχραιμα και όταν επιστρέψει, θα μας βοηθήσει με τον τρόπο που ο ίδιος ξέρει. Δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε στα playoffs όμως ελπίζω να μας βοηθήσει στο Final 4».

O 39χρονος πάουερ φόργουορντ έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη και την επιρροή του στο παιχνίδι των Κυπελλούχων Ελλάδας: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να περιορίσουμε τους πιο σημαντικούς παίκτες τους και ο Καλάθης είναι ο άξονας αυτής της ομάδας, ο γκαρντ που κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Για να τους κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε σκληρά στον Καλάθη, να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα, να μην του δώσουμε εύκολη πάσα. Πρέπει να παίξουμε άμυνα ως ομάδα κι εν γένει να είμαστε πιο επιθετικοί. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Δεν πρέπει να μας γίνει εμμονή ο Καλάθης, με δεδομένο ότι υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί παίκτες».

To συμβόλαιο του Φελίπε Ρέγιες με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται φέτος και ο ίδιος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη «Βασίλισσα»: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία μας και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει... Πάντα είχα μια άριστη σχέση με τη Ρεάλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.