Αντετοκούνμπο: «Δείξαμε χαρακτήρα με την πλάτη στον τοίχο!»

Αντετοκούνμπο: «Δείξαμε χαρακτήρα με την πλάτη στον τοίχο!»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Δείξαμε χαρακτήρα με την πλάτη στον τοίχο!»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξήγησε ενόψει του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ (4/4, 21:00) ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να δείξει χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε διαδοχικούς τελικούς.

Ο Έλληνας φόργουορντ είπε ότι «σημασία έχει να κερδίσουμε. Έχουμε αποκτήσει την ταυτότητα που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Είμαστε στην τελική ευθεία, πρέπει να το τελειώσουμε» ενώ στάθηκε στα ματς που έδωσε ο Παναθηναϊκός παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο: «Όπως είπα αποκτήσαμε την ταυτότητα, που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι εύκολο επί δύο μήνες να παίζεις συνεχώς τελικούς. Τελικά βοήθησαν οι ξένοι και σε συνδυασμό με τον ελληνικό κορμό καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα, το περάσαμε στα αποδυτήρια και τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι με την πλάτη στον τοίχο δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε κάθε σεζόν και κάθε ματς.»

Όσο για το ποια ομάδα θα ήθελε στα playoffs; «Δεν θέλω να διαλέξω. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, να κερδίσουμε, να προκριθούμε και όποιος θέλει ας έρθει.»