Παπαπέτρου: «Αντιστρέψαμε την κατάσταση, αποτυχία αν χάσουμε»

Παπαπέτρου: «Αντιστρέψαμε την κατάσταση, αποτυχία αν χάσουμε»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Αντιστρέψαμε την κατάσταση, αποτυχία αν χάσουμε»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπουντούτσνοστ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (4/4, 21:00) εξήγησε ότι από τη στιγμή που κατάφεραν οι «πράσινοι» και γύρισαν τον διακόπτη θα είναι αποτυχία εάν χάσουν αυτό το ματς.

Αρχικά ο διεθνής φόργουορντ είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι «η Μπουντούτσνοστ είναι επικίνδυνη ομάδα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε και να γευτούμε τους καρπούς των τελευταίων μηνών θα είναι μεγάλη αποτυχία για όλους αν χάσουμε» και αναφέρθηκε στους Μαυροβούνιους: «Είναι μια all around ομάδα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα μας και να βρούμε ενέργεια από τον κόσμο μας , αλλά και να βρούμε φάσεις στο τρανζίσιον»

Όσον αφορά το ματς με τη Ρεάλ και το αν επηρεάστηκαν αρνητικά από το τρίποντο του Ρούντι, ο Παπαπέτρου, είπε: «Το σουτ του Ρούντι είναι μάθημα. Με την Μπασκόνια κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μας στοίχισε. Με τη Ρεάλ μας στοίχισε. Ήταν ένα τυχερό σουτ, κάποιες φορές θα μπουν για τον αντίπαλο, κάποιες για εμάς. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ενέργεια σε όλο το 40λεπτο»

Σε ερώτηση για το ποια ομάδα θα ήθελε στα playoffs σε πρόκρισης; «Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανό αντίπαλο στα playoffs. Αυτό που προέχει είναι να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε σε θέση στην οποία μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Αυτό που προέχει είναι η νίκη».