Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για Καλάθη και αδερφούς Γιαννακόπουλους! (vid)

Gazzetta team
Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για Καλάθη και αδερφούς Γιαννακόπουλους! (vid)
Η EuroLeague δημοσίευσε το φοβερό ντοκιμαντέρ για τον Νικ Καλάθη όπου πρωταγωνίστησε και ο... απολαυστικός Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ υπήρχε και η «πινελιά» για τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.

Έχετε δει ποτέ τον Διαμαντίδη να αστειεύεται; Ε, καιρός να τον δείτε. Μέσα από το απίστευτο ντοκιμαντέρ «Guardian of a Legacy» το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νικ Καλάθη, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε πειράγματα στον... αντικαταστάτη του, όπως επίσης και στον Τζέιμς Γκιστ, ενώ άρχισε και πάλι να «σερβίρει» alley oop ασίστ παίζοντας με τους πρώην συμπαίκτες του τα... γνωστά και μη αντιμετωπίσιμα, pick n roll.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Στα επόμενα 25 λεπτά μπορείτε να δείτε την ιστορία του Νικ Καλάθη από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τον ξενάγησε από εκεί που ξεκίνησαν τα πάντα και πιο συγκεκριμένα από το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ή αν προτιμάτε από τον «Τάφο του Ινδού». Μιλάνε επίσης οι κολλητοί φίλοι του Καλάθη, όπως επίσης και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σιμόν Μιζράχι για τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, οι οποίοι ήταν εκείνοι που γιγάντωσαν τον Παναθηναϊκό και έγινε η ομάδα που είναι σήμερα.