Λάσο: «Δεν σχεδίασα έτσι το τελευταίο play, σέβομαι Παναθηναϊκό και Πιτίνο»

Gazzetta team
Λάσο: «Δεν σχεδίασα έτσι το τελευταίο play, σέβομαι Παναθηναϊκό και Πιτίνο»
Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στο τελευταίο play στο ματς της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν το είχε σχεδιάσει με αυτόν τον τρόπο.

Οι δηλώσεις του Λάσο στη συνέντευξη Τύπου

«Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη. Πάιξαμε πολύ καλά σε όλα τα ματς. Σοτ πρώτο δεκάλεπτο χάσαμε εύκολα σουτ και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα ριμπάουντ. Αυτό έδωσε ρυθμό στον Παναθηναίκό και ο Καλάθης κυριάρχησε. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο καταλάβαμε τι πρέπιε να κάνουμε για να πάρουμε το ματς. Για αυτό κερδίσαμε στις υπόλοιπες 3 περιόδους. Για αυτό μείναμε ψυχικά συγκεντρωμένοι μέχρι το το τέλος. Η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο σουτ σε ένα ματς που θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Εμείς παίξαμε καλύτερα στα τρία δεκάλεπτα. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου ήταν έτοιμοι να παίξουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Για το αν το τελευταιο σουτ ήταν τυχερό: «Πόσα χρόνια παρακολουθείτε μπάσκετ. Συμβαίνει αυτό στο μπάσκετ. Έπαιξαν καλή άμυνα στο τελευταίο play αλλά η μπάλα μπήκε και κερδίσαμε το ματς».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Σέβομαι τον Πιτίνο. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τους προπονητές που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό. Τώρα με τον Πιτίνο έχει αλλάξει η δομή της ομάδας, αλλά όλοι οι προπονητές που έχουν υπάρξει στον Παναθηναϊκό, έχουν το ίδιο σκορ απέναντι μου, μηδέν νίκες. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και τους παίκτες του και την προσπάθεια που γίνεται κάθε σεζόν. Πάντα δύσκολα να τους αντιμετωπίζεις».

Για τον Ρούντι: «Δεν ήταν αυτό το σύστημα που βγάλαμε. Απλά ήταν σωστό που ανοιξαμε το γήπεδο και παίξαμε με αυτόν τον τον τρόπο. Θα έπρεπε να παίξουμε ένας εναντίον ενός. Όλοι οι παίκτες μου μπορούσαν να άρουν την απόφαση στο τελευταίο λεπτό. Δεν φταίει η άμυνα. Απλά δεν μπήκε το σουτ»

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τα playoffs: «Θετικό που είμαστε στα playoffs. Όλοι έχουν τις δικές του προιμήσεις, ο καθένας λέει το δικό του. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος που θα έχω στα playoffs».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.