Λάσο: «Ο γιος μου, μου ζητάει συνέχεια να πάρουμε τον Καλάθη!» (gTV)

Λάσο: «Ο γιος μου, μου ζητάει συνέχεια να πάρουμε τον Καλάθη!» (gTV)
Ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, αποκάλυψε στον Αντώνη Καλκαβούρα την πίεση που του ασκεί ο... 13χρονος γιος του για να πάρει τον Νικ Καλάθη και τη φανέλα που ζήτησε από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για να τη δώσει δώρο στον γιο του!

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο δεύτερος μακροβιότερος προπονητής στη σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης κι έχει καταφέρει στα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της «Βασίλισσας» να κατακτήσει 16 τίτλους (2 EuroLeagues, 4 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ισπανίας, 4 Super Cups και 1 Διηπειρωτικό)!

Παρά τους πολλούς τραυματισμούς που υπέφερε η ομάδα του πέρυσι, κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης, όμως παρ' όλα αυτά δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, καθώς όπως τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον επίσημο εθνικό χορηγό της EuroLeague, την bwin: «Ζω πάντα με τις βαλίτσες στο χέρι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σ' αυτό το επάγγελμα».

Ο 51χρονος προπονητής μίλησε επίσης για την αναζήτηση κινήτρου, παρά τους πολλούς τίτλους που έχει κατακτήσει, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Λούκα Ντόντσιτς, που είναι η απίστευτη προσαρμοστικότητά του σε όλες τις συνθήκες, την καλύτερη στιγμή της ζωής του, την μεγαλύτερη κρίση της καριέρας του, ενώ φάνηκε διστακτικός να απαντήσει αν θα ήθελε τον... παίκτη Πάμπλο Λάσο στην ομάδα του!

Όσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε καλή δουλειά στους «πράσινους», ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν σκέφτεται ότι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα play-offs.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Hilton για τη φιλοξενία.