Τόμας: «Αυτό άλλαξε ο Πιτίνο, πρέπει να ελέγξουμε το ματς με τη Ρεάλ»

Τόμας: «Αυτό άλλαξε ο Πιτίνο, πρέπει να ελέγξουμε το ματς με τη Ρεάλ»

Gazzetta team
Τόμας: «Αυτό άλλαξε ο Πιτίνο, πρέπει να ελέγξουμε το ματς με τη Ρεάλ»
Ο ΝτεΣον Τόμας στάθηκε στο σημαντικό κομμάτι της αλλαγής της νοοτροπίας που προκάλεσε ο Ρίκι Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει πλέον ένα βήμα μακριά από τα playoffs της Euroleague. «Πρέπει να τους κουράσουμε για να ελέγξουμε το ματς» σχολίασε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε καλά. Είμαστε σε καλή θέση, νιώθουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Mε βοηθούν οι συμπαίκτες μου, έχουμε καλή επικοινωνία με τους προπονητές.

Πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μαζέψουμε όλα τα ριμπάουντ. Είναι μία καλή επιθετικά ομάδα, πρέπει να τους πιέσουμε και να τους κουράσουμε ώστε να ελέγξουμε το ματς» είπε αρχικά ο Τόμας και πρόσθεσε, σχολιάζοντας το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ και την πολύ σημαντική αλλαγή που προκάλεσε η πρόσληψη του Πιτίνο:

«Είχαμε χάσει από την Ρεάλ, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, ήρθε η αλλαγή, ο προπονητής άλλαξε και η αυτοπεποίθησή μας ανέβηκε. Ο Πιτίνο πιστεύει σε εμάς, πιστεύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο κόουτς μας λέει το αντίθετο. Αυτό έχει αλλάξει».