Ουέμπερ: «Λίγο πριν έρθω, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο 2Κ» (vid)

Ουέμπερ: «Λίγο πριν έρθω, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο 2Κ» (vid)

Ουέμπερ: «Λίγο πριν έρθω, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο 2Κ» (vid)
Ο Μπριάντε Ουέμπερ εξήγησε την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό όταν προέκυψε το ενδιαφέρον.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ μίλησε στην Euroleague και αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε πως γνώριζε τους «ερυθρόλευκους» από το γνωστό παιχνίδι NBA 2K.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ, «Μίλησα με τη μητέρα μου και αρκετούς ακόμα ανθρώπους και κατάλαβα πως αν θέλω κάτι διαφορετικό, πρέπει να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Σκέφτηκα πως μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχα δει στο NBA 2k. Λίγο πριν έρθω εδώ, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο NBA 2K. Σκέφτηκα πως «εντάξει, μπορώ να παίξω μαζί με αυτούς τους παίκτες». Μου αρέσει να νικάω.

Έχω νικήσει σε όλα τα επίπεδα που έχω αγωνιστεί είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει τα playoffs. Πέρσι, όταν ήμουν στις ΗΠΑ, είχα παρακολουθήσει την Euroleague. Γνωρίζω οπότε πως θα με παρακολουθούν και αυτό είναι κάτι που θέλω. Θέλεις να παίζεις, όταν έχει σημασία και όχι όταν δεν σε παρακολουθεί κάποιος. Θες να αγωνίζεσαι, όταν τα φώτα είναι πάνω σου και λάμπουν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.