Παναθηναϊκός: Έγινε το sold out με τη Ρεάλ!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Έγινε το sold out με τη Ρεάλ!
Το χρονικό ενός... προαναγγελθέντος «sold out» ολοκληρώθηκε, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ (28/3, 21:00) αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν... φύλλο και φτερό όλα τα εισιτήρια του αγώνα.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το sold out γι' αυτό το ματς, όπερ και σημαίνει ότι αναμένονται 18.000 φίλοι της ομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Real Madrid, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη (28/3, 21.00).

H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της διότι για πολλοστή φορά απέδειξαν εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Real Madrid.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).

Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:45). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.
Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!

Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.