Τσαλδάρης: «Ο Ποκουσέφκι φέρεται σαν... 30άρης»! (vid)

Τσαλδάρης: «Ο Ποκουσέφκι φέρεται σαν... 30άρης»! (vid)

Gazzetta team
Τσαλδάρης: «Ο Ποκουσέφκι φέρεται σαν... 30άρης»! (vid)
Η Euroleague έκανε focus στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να δίνει μερικά στοιχεία για το νέο ταλέντο του Ολυμπιακού.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι μόλις 17 ετών κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και η Euroleague τού έκανε αφιέρωμα, στο οποίο μιλά για εκείνον κυρίως ο προπονητής του στο εφηβικό, Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο πρώην παίκτης των Περιστερίου, Άρη, Κολοσσού, Πανελληνίου, Κηφισιάς και Δόξας Λευκάδας, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ώριμος, φέρεται σαν 30άρης. Έχει πολλές ικανότητες, μπορεί να σουτάρει, έχει καλή τεχνική. Έχει όλο το πακέτο: μυαλό, σώμα, ικανότητες. Αν συνεχίσει έτσι, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον» και πρόσθεσε:

«Είχε κάποιους τραυματισμούς στο παρελθόν, αλλά είναι πρόθυμος να δουλέψει. Περνά πολλές ώρες στο γήπεδο, μαθαίνει ακόμα ελληνικά και τα καταλαβαίνει. Είναι δύσκολο για πολλά να έρθουν από μια χώρα σε άλλη και να μην αντιμετωπίσουν».

Ο ίδιος ο Ποκουσέφκι δήλωσε: «Στην αρχή ήμουν μόνος μου, αλλά μετά ήρθαν και οι γονείς. Ήξερα πως θα παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες, και ήμουν χαρούμενος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.