Κιλπάτρικ: «Ξέρει τα ματς αυτά ο Καλάθης, είμαστε... τρομακτική ομάδα»

Gazzetta team
Κιλπάτρικ: «Ξέρει τα ματς αυτά ο Καλάθης, είμαστε... τρομακτική ομάδα»
Ο Σον Κιλπάτρικ στάθηκε στον Νικ Καλάθη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Αρμάνι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σον Κιλπάτρικ στην κάμερα της NOVA

«Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Θέλαμε να περιορίσουμε τους σημαντικούς παίκτες τους στην περιφέρεια. Έβαλαν πολλά σουτ στο πρώτο μέρος, όμως συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και στο 2οημίχρονο και κάναμε καλή δουλειά στο φινάλε. Ο Νικ παίζει πολύ καλά για πολύ καιρό. Ξέρει καλά τα ματς αυτά. Συνεχίζει να παίζει στο υψηλό επίπεδο με αυτόν τον τρόπο. Κάνει όλους μέσα στην ομάδα καλύτερους. Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον και για εμάς.

Μεγάλη η νίκη στην Μόσχα. Ήταν μια από τις πιο σκληρές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Το σημείο κλειδί ήταν η νίκη στη Μόσχα, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να νικάμε. Είμαστε... τρομακτική ομάδα που αποκτά αυτοπεποίθηση και ο προπονητής βοηθάει όλη την ομάδα για να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό.

Ο κόουτς βρίσκεται στους πάγκους για πολλά χρόνια, για 41 χρόνια. Είναι rookie στην Ευρώπη. Εντελώς διαφορετικό η Ευρώπη με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από τη Νέα Υόρκη όπως και αυτός και μαθαίνουμε γρήγορα. Κάνει πολύ καλή δουλειά με την ομάδα και όλοι στα αποδυτήρια θα το πουν αυτό».