Λάνγκφορντ: «Από την στιγμή που γύρισα, δεν έχουμε ήττα»

Gazzetta team
Λάνγκφορντ: «Από την στιγμή που γύρισα, δεν έχουμε ήττα»
O Kιθ Λάνγκφορντ μίλησε ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Αρμάνι (22/3, 21:45), δέιχνοντας πως η ομάδα του είναι πνευματικά έτοιμη για τον «τελικό».

Oι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Από την στιγμή που γύρισα η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μία λύση ακόμα στο σκοράρισμα. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά».

Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια: «Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στην Μακάμπι στο ματς με την Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να "κλειδώσουμε" μία θέση στα playoffs».