Περάσοβιτς: «Κρατήσαμε τη διαφορά, μπορεί να είναι σημαντική»

Gazzetta team
Περάσοβιτς: «Κρατήσαμε τη διαφορά, μπορεί να είναι σημαντική»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στη διαφορά που κράτησε η Μπασκόνια παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως μπορεί να παίξει ρόλο.

Οι δηλώσεις του Περάσοβιτς στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι σε καλή κατάσταση με σερί νίκες. Ξεκινάει τα παιχνίδια του με μεγάλη ενέργεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε φόβο στην επίθεση. Δύσκολο να το γυρίσουμε από τους 20 πόντους στο ημίχρονο.Ήταν το κλειδί. Αντιδράσαμε στη συνέχεια και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς. Ήμασταν στο +3 και κάναμε λάθος επιλογές. Κρατήσαμε τη διαφορά, η οποία μπορεί να είναι σημαντική.

Για τις απουσίες και τα λάθη στο τέλος: «Είχαμε 4 απουσιες. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανεβούν, όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Πάιξαμε με 2 point guards μαζί. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να κάνει με τον αριθμό των παικτών. Είχε να κάνει με τι διαφορά στην απόδοση των 2 ομάδων»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.