Παπανικολάου: «Τρεις τελικοί για να μην κάνουμε μία τρύπα στο νερό» (vid)

Παπανικολάου: «Τρεις τελικοί για να μην κάνουμε μία τρύπα στο νερό» (vid)
Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ πριν την έναρξη της προπόνησης στο Λας Πάλμας...

«Ο αγώνας με την Μπάγερν ήταν πάρα πολύ καλός για μας. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Βγάλαμε μια αντίδραση που έπρεπε να έχουμε βγάλει καιρό τώρα και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι. Το να κάνεις μια καλή εμφάνιση και να μη δώσεις συνέχεια σε αυτό, θα είναι σαν να έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Για μας τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι ουσιαστικά τρεις τελικοί και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε την ομάδα σε έναν καλό ρυθμό στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Δεν εστιάζουμε στο κίνητρο της Γκραν Κανάρια, έχουμε δικά μας θέματα που πρέπει να κοιτάξουμε και να σταθεροποιήσουμε. Είτε παίζεις με τον πρώτο της Euroleague, είτε με τον τελευταίο της Basket League το ζητούμενο είναι να έχουμε εμείς μια σταθερότητα και ελπίζω το ματς με την Μπάγερν να ήταν η αρχή της σταθερότητας και από εδώ και πέρα η ομάδα να παίζει σε υψηλό τέμπο, ένα μπάσκετ που απολαμβάνουμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος.

Σίγουρα δεν έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός να έχει τέτοια εικόνα, σίγουρα μας ενοχλεί εμάς και την ψυχολογία μας. Κανείς δεν θέλει μια εικόνα που δεν είναι αντιπροσωπευτική του συλλόγου, αλλά και των παικτών και της δουλειάς που γίνεται. Τώρα μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να ξαναβρούμε τον εαυτό μας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου στο 3:16 του βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.