«Το ΣΕΦ είχε ζεστό νερό, η Μπάγερν επέλεξε να αποχωρήσει»

Gazzetta team
«Το ΣΕΦ είχε ζεστό νερό, η Μπάγερν επέλεξε να αποχωρήσει»
Διαψεύδουν κατηγορηματικά οι οι διοικούντες του ΣΕΦ, με επίσημη ανακοίνωση, τα δημοσιεύματα για το ότι το ΣΕΦ δεν είχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από χθες αναπαράγονται ψευδή, ανυπόστατα και φυσικά ανυπόγραφα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ήταν φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού για την 27η αγωνιστική της Euroleague, αποχώρησε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά τη χθεσινή αναμέτρηση (19/03), επειδή δεν υπήρχε ζεστό νερό και ως εκ τούτου δεν υπήρχε δυνατότητα να κάνουν ντους οι παίκτες.

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διευκρινίζει ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι υπεύθυνη για τα αποδυτήρια του Σταδίου, ουδέποτε ενημέρωσε την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του ΣΕΦ, η οποία βρίσκεται επί ποδός ανά πάσα στιγμή, όταν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα στο Στάδιο, για σχετικό πρόβλημα.

Άλλωστε, το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα είναι απολύτως ανυπόστατα επιβεβαιώνεται από την απρόσκοπτη χρήση των αποδυτηρίων από την αποστολή του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα.

Η αποστολή της Μπάγερν εξέφρασε παράπονα στον Ολυμπιακό, ο οποίος την ενημέρωσε ότι δεν τίθεται θέμα τεχνικού προβλήματος, απλώς απαιτούνται λίγα λεπτά έως ότου αρχίσει η ροή του ζεστού νερού. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα, σε αντίθεση με όλες τις άλλες φιλοξενούμενες ομάδες στο παρελθόν επέλεξε να αποχωρήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.