Ο Ουέμπερ είναι η πιο «τίμια» προσθήκη γκαρντ του Ολυμπιακού μεσούσης της σεζόν μετά τον Λο

Ο Ουέμπερ είναι η πιο «τίμια» προσθήκη γκαρντ του Ολυμπιακού μεσούσης της σεζόν μετά τον Λο

Ο Ουέμπερ είναι η πιο «τίμια» προσθήκη γκαρντ του Ολυμπιακού μεσούσης της σεζόν μετά τον Λο
Η Euroleague Greece γράφει για τον Μπριάντε Ουέμπερ που αποτελεί την πιο αξιόλογη προσθήκη γκαρντ του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι ο παίκτης που θα βάλει 20 πόντους; Όχι.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι ο παίκτης που θα πάρει τον Ολυμπιακό στην πλάτη του σε αγώνα που θα κρίνει τίτλο; Όχι.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι σταρ στον Ολυμπιακό; Όχι.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι η πιο αξιόλογη προσθήκη γκαρντ του Ολυμπιακού μετά τον Ιανουάριο του 2012 και τον Έισι Λο; Μακράν του δεύτερου, ναι.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται 42 μέρες με τους «ερυθρόλευκους» και μέχρι στιγμής προσφέρει πολλά περισσότερα από τα αναμενόμενα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με μηδενική εμπειρία από την Ευρώπη, ο 27άχρονος γκαρντ απέδειξε πως ο καλός ο παίκτης δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Μπαίνει και παίζει όπως ξέρει και μπορεί.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ

Όλοι γνώριζαν την εξαιρετική του άμυνα πάνω στη μπάλα, στοιχείο το οποίο ήταν πρώτο στη λίστα του Μπλατ και φυσικά έχει επιβεβαιωθεί στο έπακρο.

Ο Ουέμπερ επίσης ήρθε με περγαμηνές περιφερειακού παίκτη με ικανότητα στο «1on1» και επίσης το έχει αποδείξει. Ο Αμερικανός είναι ο μοναδικός γκαρντ στο ρόστερ του Ολυμπιακού που μπορεί να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο χωρίς τη βοήθεια σκριν.

Αυτό που ξαφνιάζει ευχάριστα είναι η επαφή από τα 6.75. Στο scouting report που τον συνόδευε, το τρίποντο του ήταν κακό όμως την Ελλάδα δείχνει άλλα πράγματα αφού σουτάρει με 50%.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΕΜΠΕΡ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑΓΩΝΕΣΠΟΝΤΟΙΔΙΠΟΝΤΑΤΡΙΠΟΝΤΑΡΙΜΠ.ΑΣΙΣΤΛΑΘΗΚΛΕΨ.
EUROLEAGUE58.250%50%5.22.41.80.6
BASKET LEAGUE21145.5%66.7%77.53.51.5

ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Μόλις εμφανίστηκε με αυτό το μαλλί πολλοί ανησύχησαν για τον χαρακτήρα του, αλλά έχουν διαψευστεί απόλυτα.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ είναι απόλυτα σοβαρός σε όλη την ώρα της προπόνησης και μάλιστα γυμνάζεται πάντα στο 100% ακόμη κι αν τους ζητήσει ο προπονητής να πάνε πιο χαλαρά.

Στο παρκέ διασκεδάζει και φαίνεται. Παίζει με ένα μόνιμο χαμόγελο και καθοδηγεί τους συμπαίκτες του πριν καν μάθει τα μικρά τους ονόματα. Εκτός παρκέ η αγάπη του για τη μουσική φαίνεται αρκεί κάποιος να τον ακολουθεί στο instagram, μιλάει ακατάπαυστα και φοράει τις πιο περίεργες κάλτσες από όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.