Ποκουσέφσκι: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει Euroleague»!

Ποκουσέφσκι: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει Euroleague»!

Ποκουσέφσκι: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει Euroleague»!
Σε ηλικία 17 ετών ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έκανε ντεμπούτο για τον Ολυμπιακό στην Euroleague και δεν αρκείται μόνο σε αυτό!

Ο Σέρβος παίκτης των Πειραιωτών, που λογίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ήταν εμφανώς χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, αλλά ανυπομονεί και για τα... επόμενα που θα έρθουν!

«Ευχαριστώ όλους όσοι που ήταν στο παιχνίδι, τον κόσμο που ήρθε. Ένιωθα καλά όταν μπήκα. Ο Μπλατ μου δίνει την ευκαιρία να παίζω ελεύθερα και νιώθω πολύ καλά. Αυτό το καλάθι θα το θυμάμαι για πάντα», είπε στην κάμερα της Nova και συμπλήρωσε για την συνέχεια: «Πάω βήμα - βήμα. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω στον Ολυμπιακό, να είμαι στην 12άδα, όπως σήμερα, και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την Euroleague».

Όσο για το... κανονικό του ύψος και την θέση που προτιμά να παίζει, πρόσθεσε: «Χωρίς παπούτσια, είμαι 2.12! Στις θέσεις "2"-"3" νιώθω καλά» και κατέληξε: «Εννοείται πως θέλω να πάω και στο ΝΒΑ μια ημέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.