«Στη λίστα της Ρεάλ ο Σλούκας»!

«Στη λίστα της Ρεάλ ο Σλούκας»!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για τον Κώστα Σλούκα το προσεχές καλοκαίρι.

Σέρχιο Γιουλ και Φερνάντο Καμπάτσο ενδέχεται να αποχωρήσουν για το ΝΒΑ με το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, συνεπώς η «Βασίλισσα» θα εξετάσει την ενίσχυσή της.

Και όπως είναι φυσικό, θέλει παίκτες από το... πάνω ράφι για να καλύψει το κενό, γι' αυτό το λόγο έχει στη λίστα της τους Νάντο Ντε Κολό, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Βασίλιε Μίτσιτς και Κώστα Σλούκα.

Όσον αφορά τον Έλληνα γκαρντ, το συμβόλαιό του με την Φενέρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρεάλ «ποντάρουν» στο ότι η Dogus, που ήταν κι ο μεγάλος χορηγός, αποχώρησε από την τούρκικη ομάδα, ενώ ανανέωσε ήδη ο Γιαν Βέσελι.

Σχετικά με τους Ροντρίγκεθ και Ντε Κολό, ο πρώτος έχει επίσης οψιόν ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά με την ΤΣΣΚΑ, ενώ το συμβόλαιο του δεύτερου ολοκληρώνεται επίσης, και το γεγονός πως η γυναίκα του είναι Ισπανίδα θεωρείται ως «συν», σε περίπτωση που δεν πάει επίσης στο ΝΒΑ.

Όσο για τον Μίτσιτς, η οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά είναι στο «χέρι» της Εφές και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον αφήσει να φύγει, καθώς σε μεγάλο βαθμό είναι ο λόγος που η τούρκικη ομάδα τα πάει εξαιρετικά καλά φέτος στην Euroleague.