Αταμάν: «Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην EuroLeague»

Gazzetta team
Αταμάν: «Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην EuroLeague»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το μεγάλο ματς της 27ης αγωνιστικής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/3, 19:00) και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην EuroLeague. Έχουν εξαιρετικούς περιφερειακούς όπως ο Ροντρίγκεθ, ο ΝτεΚολό, ο Χίγκινς και ο Κλάιμπερν και αθλητικούς ψηλούς όπως ο Χάντερ και ο Χάντερ. Επίσης παίκτες υψηλού επιπέδου όπως είναι οι Κουρμπάνοφ, Χάκετ και Πίτερς. Το επιθετικό τους σύστημα είναι παρόμοιο με το δικό μας και επιπλέον παίζουν πολύ έξυπνα σε κάθε θέση» σχολίασε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός και κατέληξε:

«Με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους και από όλα όσα έχουν σχεδιάσει. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.