ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Αλλάζουν οι μπασκέτες και τα matrix στο ΣΕΦ! (pic)

Μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, αλλάζουν οι μπασκέτες στο ΣΕΦ, αφού επιβάλλεται για όλες τις ομάδες της Euroleague.

Αλλάζουν οι μπασκέτες και τα matrix στο ΣΕΦ! (pic)

Τελευταίο ματς θα δώσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με τις παλιές του μπασκέτες, αφού μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου πρόκειται να αλλάξουν. Η Euroleague επιβάλλει σε όλες τις ομάδες της νέες, ίδιες μπασκέτες και άπαντες θα κάνουν την αντίστοιχη αλλαγή.

Η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί όλες οι ομάδες της διοργάνωσης της να χρησιμοποιούν τις ίδιες μπασκέτες και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα φροντίσει και εκείνη για την αλλαγή.

Επίσης, στο πλαίσιο αναβάθμισης του γηπέδου, αντικαταστάθηκε και η οθόνη matrix της αρένας. Η νέα έγχρωμη οθόνη Matrix, είναι τελευταίας τεχνολογίας LED, και λειτουργεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των ομοσπονδιών Euroleague, FIBA, FIVB, IHF, EOK, Basket League, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των αγώνων Παγκοσμίου κι Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Η οθόνη διαστάσεων 4x5 μ. περιέχει λογισμικά: video, καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, πετοσφαίρισης, ποδοσφαίρου σάλας, και στίβου και μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα συστήματα για τηλεοπτικές μεταδόσεις. Εν ευθέτω χρόνω αναμένεται να αντικατασταθεί και η δεύτερη οθόνη.