Μπλατ: «Η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έχει επιλέξει μέχρι να υπάρξει αλλαγή»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε όλα όσα έγιναν μετά την ήττα από την Αρμάνι και μίλησε και για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Μπλατ: «Η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έχει επιλέξει μέχρι να υπάρξει αλλαγή»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Nova:

Για το ότι δεν γνώριζε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου με τη Μιλάνο: «Ήμασταν στη μέση του αγώνα με τη Μιλάνο, όταν αποφασίστηκε πως δεν θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, οπότε για αυτό δεν το γνώριζα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ήξερα το σχέδιο που θέλαμε να ακολουθήσουμε σχετικά, αν δεν υπήρχε αλλαγή, και δεν υπήρξε αλλαγή. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτή την απόφαση για να υπάρξει μια αλλαγή. Αλλαγές υπάρχουν μέσα στην ιστορία όταν γίνονται επαναστάσεις. Όταν επιλέγεις ένα πλάνο, βλέπεις πως δεν υπάρχει αλλαγή, τότε επιμένεις μέχρι να δεις αλλαγή. Η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έχει επιλέξει μέχρι να υπάρξει αλλαγή. 

Υπάρχει πάντα ένα τίμημα για να έρθει η αλλαγή. Η διοίκησή μας έχει αποφασίσει πως όποιο κι αν είναι το τίμημα, θα συνεχίσουμε, εμείς τους στηρίζουμε, και θα περάσουμε ότι χρειατσεί μέχρι να υπάρξει αλλαγή»