«Γιασικεβίτσιους, ο επόμενος μεγάλος προπονητής»! (vid)

«Γιασικεβίτσιους, ο επόμενος μεγάλος προπονητής»! (vid)

«Γιασικεβίτσιους, ο επόμενος μεγάλος προπονητής»! (vid)
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εγκαινίασε τη σειρά «EuroLeague Breakdown» όπου η EuroLeague Basketball παρουσιάζει τα ειδικά plays των προπονητών που κοουτσάρουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Κάποτε είχε πει ότι δύσκολα θα γινόταν προπονητής, διότι ήξερε πως… θα πήγαινε φυλακή. «Ξέρω πως δεν έχω την υπομονή να διαχειριστώ τυχόν λάθη», έλεγε o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και γελούσε. Προφανώς, όμως, η ιδέα ωρίμασε μέσα του, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να του κάνει την πρώτη πρόταση της ζωής του για να γίνει χεντ κόουτς το καλοκαίρι του 2012 και τις Ζάλγκιρις Κάουνας, Μακάμπι να του προσφέρουν τη θέση του ασίσταντ, αφού προηγήθηκε η δήλωσή του ότι θέλει να γίνει προπονητής, αλλά να μάθει σωστά και σταδιακά τη δουλειά. Τελικά, διάλεξε το σπίτι του. Το πρώτο. Την ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε.

Το 2014 κρέμασε τη φανέλα, για να φορέσει το κοστούμι του βοηθού στο πλευρό του Γκιντάρας Κράπικας. Πλέον ο Σάρας απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση, οδηγώντας πέρσι τη Ζάλγκιρις στο Final 4 έπειτα από 19 χρόνια κι επιβεβαιώνοντας πως είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στο λιθουανικό μπάσκετ έπειτα από τον Άρβιντας Σαμπόνις και την υπερηχητική ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, το 1999 ενώ το μεγάλο ζήτημα πλέον έχει να κάνει με το μέλλον του.

Στο μεταξύ, ο Σάρας πρωταγωνιστεί στη σειρά «EuroLeague Breakdown» όπου η EuroLeague Basketball σε συνεργασία με το BBALLBREAKDOWN παρουσιάζουν τα ειδικά plays των προπονητών της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.