Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τρεις «κολλητές» εκτός έδρας νίκες!

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τρεις «κολλητές» εκτός έδρας νίκες!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τρεις «κολλητές» εκτός έδρας νίκες!
Ο Νικ Καλάθης έριξε... νοκ άουτ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τρίποντο στο φινάλε και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέτυχε τρεις «κολλητές» εκτός έδρας νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία του στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα, υποχρεώνοντας την ΤΣΣΚΑ στην πρώτη εντός έδρας ήττα στον πόντο έπειτα από τις 3/12/2003 και το 70-71 από την Φορτιτούντο Μπολόνια χάρη στην τρίποντη «βόμβα» του Καλάθη στα τελευταία... δέκατα του αγώνα.

Έτσι η ομάδα του Ρικ Πιτίνο πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη regular season -και την πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στη Μόσχα με 56.3% στο τρίποντο.

Παράλληλα το «τριφύλλι» έφτασε αισίως τις τρεις νίκες σε ισάριθμους συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες για πρώτη φορά στην ιστορία του στην EuroLeague αφού είχαν προηγηθεί το 80-99 επί της Γκραν Κανάρια και το 67-92 επί της Νταρουσάφακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.