Ο Μπλατ, το περιστατικό με Ουέστμπρουκ, ο «Sofo» και τα όρια που πρέπει να μπουν

Ο Μπλατ, το περιστατικό με Ουέστμπρουκ, ο «Sofo» και τα όρια που πρέπει να μπουν
Ο Ντέιβιντ Μπλατ σύγκρινε την επίθεση του Ράσελ Ουέστμπρουκ στον οπαδό των Τζαζ, θυμήθηκε μία ανάλογη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και θα ήθελε να μπουν επιτέλους κάποια όρια στην Ευρώπη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΛΑΝΟ: Κων/νος Μελάγιες.

Το ραντεβού της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο αεροδρόμιο ήταν ορισμένο για τις 7:30 το πρωί, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ εμφανίστηκε κεφάτος.

Μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του κι έγινε το check in ξεκίνησε κουβέντα για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση των Τζαζ με τους Θάντερ μεταξύ του οπαδού ο οποίος αποκλείστηκε διά παντός από την ομάδα της Γιούτα και του Ράσελ Ουέστμπρουκ που τον έβρισε.

Ο Μπλατ έχει ζήσει και τους δύο «κόσμους» (Ευρώπη και ΝΒΑ) οπότε δικαιούται να ομιλεί επί του θέματος.

Για την ακρίβεια όπως θυμήθηκε ο ίδιος είχε βιώσει ακριβώς το ίδιο περιστατικό τη σεζόν 2013-14 στην Μακάμπι με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Θυμόταν καθαρά έναν συγκεκριμένο φίλαθλο που έβριζε τον Σχορτσανίτη και την οικογένειά του με αποτέλεσμα να ανέβει στην εξέδρα ο Ελληνας σέντερ και να τον κυνηγά.

«Τότε είχε αντιδράσει ο Σόφο, τώρα αντέδρασε ο Ουέστμπρουκ. Δυστυχώς στην Ευρώπη τέτοια κρούσματα τα θεωρούμε πλέον νορμάλ, που δεν είναι. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Καταλαβαίνω και μου αρέσει που στην Ευρώπη ο οπαδός έχει περισσότερο πάθος από τον φίλαθλο στο ΝΒΑ, αλλά… όρια» ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.