Η Euroleague εστίασε στον Άαρον Ουάιτ (vid)

Η Euroleague εστίασε στον Άαρον Ουάιτ (vid)

Η Euroleague εστίασε στον Άαρον Ουάιτ (vid)
H διοργανώτρια Αρχή έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στον φόργουορντ της Ζαλγκίρις.

Η Ζαλγκίρις ανάμεσα στους πολλούς πρωταγωνιστές της τα τελευταία χρόνια, έχει και τον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Άαρον Ουάιτ ειδικά τη φετινή σεζόν έχει εκτοξεύσει την απόδοσή του βοηθώντας την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η Euroleague έκανε μικρό αφιέρωμα στον Ουάιτ.

Ουάιτ: To Final 4 είναι καταπληκτικό. Φυσικά η πρώτη μου σεζόν στην Euroleague συνδυάστηκε με την παρουσία μας σε αυτό. Λατρεύω να δουλεύω για τον coach Γιασικεβίτσιους. Όλοι γνωρίζουν πόσο έντονα ζει τα παιχνίδια στον πάγκο, ωστόσο μας προετοιμάζει όπως κανείς άλλος, έχει μπασκετικό μυαλό όσο λίγοι. Ο τρόπος που σκέφτεται, ο τρόπος που βλέπει το μπάσκετ, ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγεί τους παίκτες του στην επιτυχία. Είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις για αυτόν.

Υπάρχουν δυο τρία πράγματα που κάνουν την Ζαλγκίρις ξεχωριστοί. Ενα είναι οι άνθρωποι του συλλόγου από τον GM μέχρι τις καθαρίστριες, πραγματικά σε νοιάζονται. Ο κόσμος μας επίσης είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Νιώθεις την ενέργεια που βγάζουν. Δε μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος στην Ευρώπη για να παίζω. Δουλεύουμε σκληρά, βλέπουμε σε βίντεο τα λάθη μας και προσπαθούμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε

Ουόλκαπ: Ο Άαρον αποτελεί παράδειγμα για μας ενώ στα αποδυτήρια συμπεριφέρεται ως ηγέτης και είναι ένας από αυτούς που με βοήθησαν την πρώτη μου σεζόν στη διοργάνωση και τι ζητάει ο προπονητής από μένα.

Ντέιβις: Εκτός γηπέδου οι γυναίκες μας και οι κόρες μας κάνουν παρέα. Αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο να συμβιώνω μαζί του. Ξέρω ότι έχω έναν φίλο δίπλα μου.