Παπανικολάου: «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε!»

Αντωνία Σπανού
Παπανικολάου: «Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε!»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το επερχόμενο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να έρθει η στιγμή αυτή και κόντρα σε μια τέτοιο ομάδα. Είναι η στιγμή για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα».

Συνέχισε:

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε καλά με ένταση με συγκέντρωση, έγινε πολύ καλή δουλειά όλη την περασμένη εβδομάδα. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, πρέπει να βγει στο γήπεδο».

«Όλα τα παιδιά χρειάζονται, είναι ομαδικό το άθλημα, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσει ο καθένας το καλύτερο δυνατό για το καλό της ομάδας. Ας έρθει η νίκη και ας ξεχωρίσει ο οποιοσδήποτε. Δεν έχει κανείς παραπάνω θέληση από κάποιον άλλον, όλοι θέλουμε το καλό αποτέλεσμα και όλοι είναι προετοιμασμένοι».

Για τον κόσμο:

«Περιμένουμε το γήπεδο να είναι όπως πάντα, με τον κόσμο να δίνει δυναμικά το παρών. Είναι σημαντικό στα άσχημα αποτελέσματα να έχουμε την στήριξη του κόσμου».

Για την απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς:

«Ο Γιάνις είναι βασικό γρανάζι της ομάδας και όταν αυτό χάνεται είναι σίγουρα σημαντικό. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός, το μπάσκετ και πρέπει όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό οποιουδήποτε».

Κλείνοντας:

«Δεν θεωρώ ότι η εικόνα μας, στα τελευταία ματς, είναι αντιπροσωπευτική. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Έχω εικόνα πως δουλεύουμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να επιστρέψουμε στις προηγούμενες εμφανίσεις μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.