Με τον Παναθηναϊκό στα Κανάρια Νησιά! (pic & vid)

Με τον Παναθηναϊκό στα Κανάρια Νησιά! (pic & vid)

Gazzetta team
Με τον Παναθηναϊκό στα Κανάρια Νησιά! (pic & vid)
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το AKTINA Travel Group διοργανώνουν την 3η εκδρομή τη φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα στα Κανάρια Νησιά και στην πόλη Λας Πάλμας για το ματς με την Γκραν Κανάρια (28/2) όπου θα ψάξει την 2η εκτός έδρας νίκη φέτος για την... μεγάλη αντεπίθεση ενόψει της πρόκρισης στα playoffs.

Μετά τις δύο άκρως εκδρομές σε Βιτόρια και Κάουνας, οι φίλοι των «πρασίνων» θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα στο Λας Πάλμας (πτήση charter) και να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την «πράσινη» αποστολή.

Μπορούν να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία του ταξιδιού στα Κανάρια Νησιά και να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση την αναμέτρηση της ομάδας η οποία στέφθηκε και κυπελλούχος Ελλάδας 2019, με αντίπαλο τη Γκραν Κανάρια! Η τιμή του πακέτου είναι 625€ σε δίκλινο και 660€ σε μονόκλινο.

Οnline κρατήσεις εδώ: https://www.aktinatravelgroup.com/paobc-charters

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Tηλ.: 210 4221 800 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00 έως 18.00, Σάββατο: 09.00 έως 14.00)
Εmail: [email protected]

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του ταξιδιού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.