Τόμας: «Θα γράψω στο βιβλίο μου όσα έγιναν»

Gazzetta team
Τόμας: «Θα γράψω στο βιβλίο μου όσα έγιναν»
O Nτεσόν Τόμας σχολίασε τους 22 πόντους που έβαλε στο ημίχρονο.

Στους 25 πόντους σταμάτησε ο Ντεσόν Τόμας κόντρα στη Χίμκι, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως ευχόταν να βάλει πάνω από 20 στο συγκεκριμένο ματς.

«Ευχόμουν να βάλω πάνω από 20 πόντους σε αυτό το παιχνίδι. Έχασα κάποια εύκολα καλάθια αλλά ευτυχώς η ομάδα ήταν ένα βήμα μπροστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε στην αρχή.

Για τους 22 πόντους στο ημίχρονο: «Μου έδωσαν την μπάλα, έβαλα καλάθια. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλές ντρίμπλες. Με βρήκαν οι συμπαίκτες μου σωστά. Θα τα γράψω στο βιβλίο μου όσα έγιναν».

Για την στόχευση του Παναθηναϊκού στη ρακέτα:«Στοχεύσαμε, θέλαμε να είμαστε επιθετικοί στη ρακέτα. Μπήκαν και κάποια σουτ. Ξέραμε πως τα "4άρια" τους δεν είναι τόσο δυνατά στο ποστ και έχουν αδυναμία όταν αλλάζουν».

Για τους 85 πόντους παθητικό: «Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί στην πίεση στην μπάλα. Η Χίμκι είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει. Ξέρουμε πως εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά. Θέλουμε να κάνουμε το σημερινό πρώτο ημίχρονο για 40' σε ένα ματς μακριά από την έδρα μας».

Για το δικό την εμφάνιση του και τη συνέχεια: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω έτσι. Κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα. Παίζω στην Euroleague πολλά χρόνια. Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα και η προσαρμογή μου. Όμως, ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι ήταν. Ο Σον, ο "Παπ", όλοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.