Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 23ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 23ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 23ης αγωνιστικής.

Η 23η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Δεν γίνεται να χάσει το Όσκαρ ο Μπράντον Ντέιβις. Ο παίκτης της είχε 21 πόντους (8/13δ., 5/8τρ.), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και άλλα τόσα κοψίματα για να κάνει ranking 34 απέναντι στη Μπουντούτσνοστ και να αναδειχθεί ΜVP της αγωνιστικής.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Κέιν της Μακάμπι είχε μόλις 2 πόντους με -8 στην αξιολόγηση. Μέτρησε 1/9 εντός πεδιάς και δεν γινόταν να χάσει το βατόμουρο.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η Εφές πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και έτσι τον απομάκρυνε από την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Φαβορί για την 4η θέση η ομάδα του Αταμάν.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 65 πόντοι του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο, οι 22 πόντοι του Ντεσόν Τόμας στο ημίχρονο, οι 107 πόντοι της ΤΣΣΚΑ, οι μόλις 65 του Ολυμπιακού, οι 11/11 βολές της Μπουντουτσνοστ και οι 94 πόντοι των... πρασίνων στο τέλος του ματς.

Limit-up: Η Εφές μετά τη νίκη της επί της Γκραν Κανάρια, κατάφερε να επικρατήσει σε ένα σπουδαίο ματς για τη μάχη της 4άδας του Ολυμπιακού και συνεχίζει απτόητη την πορεία της.. Ανεβαίνει και ο Παναθηναϊκός που εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και.. καθάρισε την Χίμκι.

Limit-down: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βλέπει τις... μετοχές του να κατεβαίνουν. Η ομάδα του Μπλατ ηττήθηκε και από την Εφές, κάτι που τον κάνει να αποχαιρετά την τετράδα. Τέταρτη σερί ήττα για τους Πειραιώτες.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Αταμάν κέρδισε τη μάχη των πάγκων στο ματς με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας του Ντέιβιντ Μπλατ. Συνεχίζουν να εντυπωσίαζουν οι Τούρκοι και ο Αταμάν δείχνει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.