Βατούτιν: «Ίσως ο Μίλος δεν έχει προτεραιότητα το μπάσκετ αυτή την περίοδο» (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Βατούτιν: «Ίσως ο Μίλος δεν έχει προτεραιότητα το μπάσκετ αυτή την περίοδο» (pic)
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στο μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην EuroLeague.

Οι Κλίπερς αποδέσμευσαν τον Μίλος Τεόντοσιτς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/2) και η επιστροφή του Σέρβου γκαρντ στην Ευρώπη θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανή. Σύμφωνα, μάλιστα με δημοσιεύματα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αναντολού Εφές φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Τεόντοσιτς ωστόσο ο Αντρέι Βατούτιν έδωσε τη δική του διάσταση στο ζήτημα.

«Ο Μίλος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να συνεχίσει φέτος στην EuroLeague ή αν θα ξεκουράσει το κορμί του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η οικογένειά του περιμένει ένα νέο μέλος και ενδεχομένως το μπάσκετ να μην είναι προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη συνέντευξή του στην EuroLeague Greece, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού» είχε αναφερθεί στην προοπτική της επιστροφής του Τεόντοσιτς στη Μόσχα:

«Έχω τρομερή σχέση με τον Μίλος, με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Η μητέρα μου τον λατρεύει! Τον έχει σαν παιδί της. Για μένα είναι σαν αδελφός. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαρούμενος εκεί όσο ήταν στην ΤΣΣΚΑ όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και σίγουρα αξίζει περισσότερα από ό,τι λαμβάνει στο ΝΒΑ όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του. Είναι μια ιδιοφυΐα του μπάσκετ. Δυστυχώς κέρδισε μόνο έναν τίτλο μαζί μας όμως δεν ήταν λάθος μόνο του Μίλος... ΟΚ, δεν είναι 100% επαγγελματίας, όμως είναι 100% ταλέντο».