Παπανικολάου: «Νιώθω καλά, έχει αλλάξει στο 100% η Μακάμπι»

Παπανικολάου: «Νιώθω καλά, έχει αλλάξει στο 100% η Μακάμπι»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Νιώθω καλά, έχει αλλάξει στο 100% η Μακάμπι»
Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ειδική αναφορά στην έλευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (7/2, 21:05) στο Τελ Αβίβ, ενώ υπογράμμισε ότι είναι στο 100% έτοιμος γι' αυτό το ματς.

Ο διεθνής φόργουορντ δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αφού τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ λέγοντας χαρακτηριστικά πριν από την αναχώρηση της αποστολής: «Είμαι καλά, νιώθω καλά. Έκανα προπόνηση χωρίς πόνο και ευελπιστώ να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο Τελ Αβίβ» και στάθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο που ανέλαβε πριν από μερικές εβδομάδες την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι: «Είναι σε πολύ καλή πορεία και έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο. Ο κόουτς έχει βάλει τη δική του πινελιά. Μετά από κακή ήττα στην EuroLeague θα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και θα περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταποδώσουμε τη σκληράδα. Θα πρέπει να είμαστε 100% να ανταποδώσουμε κάθε κατάσταση μέσα στο παιχνίδι».

Για την τελική ευθεία της σεζόν είπε ότι «ξεκινάει το τελευταίο σπριντ, αλλά το επίπεδο έχει ανέβει φέτος. Τώρα όλες οι ομάδες είναι κοντά και με 2 ήττες μπορείς να βρεθείς εκτός πλέι οφ. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο της διοργάνωσης. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί για να τελειώσουμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι για να δούμε και τη θέση που θα έχουμε στη βαθμολογία» και στάθηκε στον Μπριάντε Ουέμπερ που αποτελεί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού: «Και εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπε ο κόουτς. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο Ουέμπερ είναι ευπρόσδεκτος να έρθει και να μας βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο».