Μπλατ: «Μου είπαν πως μοιάζω με Νίκολας Κέιτζ, προτιμώ τον Τζον Τραβόλτα»

Gazzetta team
Μπλατ: «Μου είπαν πως μοιάζω με Νίκολας Κέιτζ, προτιμώ τον Τζον Τραβόλτα»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (7/2, 21:05) και τόνισε πως περισσότερη σημασία έχει το ματς και όχι η μάχη των πάγκων, ενώ στην κουβέντα έβαλε Νίκολας Κέιτζ και Τζον Τραβόλτα.

Στην κάμερα της «NOVA» μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ για το παιχνίδι κόντρα Μακάμπι στην αναχώρηση της ομάδας του και δεν θέλησε να σταθεί στην κόντρα των δύο πάγκων.

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι έχει παρουσιάσει βελτίωση και παίζει πολύ καλό μπάσκετ.

Για Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ:«Ευελπιστώ πως όλοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Είναι διαθέσιμο.Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό και όχι η κόντρα του Μπλατ με τον Σφαιρόπουλο. Μου έχουν πει ότι μοιάζω με τον Νίκολας Κέιτζ, αλλά προτιμώ τον Τζον Τραβόλτα».

Για τον Μπριάντε Ουέμπερ: Αυτή τη στιγμή η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Θα ήμουν κάτι παραπάνω από χαρούμενος όταν μιλήσω για τη νέα προσθήκη μας τις επόμενες μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.