Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης πιστεύει στους συμπαίκτες του»!

Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης πιστεύει στους συμπαίκτες του»!

Κάτια Πετροπούλου
Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης πιστεύει στους συμπαίκτες του»!
Ο Σον Κιλπάτρικ αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Νικ Καλάθη σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε ξανά για τον Νικ Καλάθη: «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο! Είμαι περήφανος γι' αυτόν, τους θέλει όλους να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Πιστεύει σε εμάς και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω δει ποτέ», ενώ συμπλήρωσε για το αν έχει δει αντίστοιχο παίκτη στο ΝΒΑ: «Κανείς. Μόνο ο Νικ. Είμαι εδώ για 5 παιχνίδια και καθένα είναι ξεχωριστό, προσπαθεί να γίνεται καλύτερος. Βγάζω το καπέλο στον Νικ».

Όσο για τον ίδιο, υποστήριξε: «Αναλαμβάνω το ρόλο μου πιο σοβαρά και προσαρμόζομαι. Όσο πιο πολλή αυτοπεποίθηση νιώθω, τόσο καλύτερα παίζω. Είναι πολύ διαφορετικό το ΝΒΑ με την Ευρώπη. Ο Νικ με βρίσκει στη σωστή θέση κι έτσι κι εγώ μπορώ να γίνω πιο παραγωγικός».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι σαν το κολέγιο η μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πρέπει να σκέφτεσαι την θέση σου και να δημιουργήσεις την καλύτερη συνθήκη για να σκοράρεις. Είμαι μεγαλύτερος από πολλούς συμπαίκτες μου, στην Ευρώπη είμαι rookie».