Νίκη και το... κυνήγι της 4άδας συνεχίζεται!

Αντωνία Σπανού
Νίκη και το... κυνήγι της 4άδας συνεχίζεται!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε και θέλει μια νίκη και γοήτρου και... βαθμολογικής ουσίας κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας.

Σπουδαίο ματς στην Τουρκία, αφού η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης (19:30, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και να βγάλουν το καλύτερο τους πρόσωπο για να πάρουν μια σπουδαία νίκη. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, στην οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται η Εφές, και άπαντες γνωρίζουν καλά και τις δυσκολίες, αλλά και τα οφέλη μιας μεγάλης νίκης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα.

Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε ξέρει ότι έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντι της και εκείνη με την σειρά της θα προσπαθήσει να κρατήσει αήττητη την έδρα της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.