Σφαιρόπουλος: «Να γυρίσει δυνατός ο Παππάς»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σφαιρόπουλος: «Να γυρίσει δυνατός ο Παππάς»! (vid)
O Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Νίκο Παππά πριν από τον αγώνα με τους «πράσινους» κι ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου ενόψει της αυριανής (24/1) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 20ή αγωνιστική της regular season.

Πριν σχολιάσει τον κρίσιμο αγώνα με τους «πράσινους», ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Νίκο Παππά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ υγεία στον Νίκο Παππά, ο οποίος είχε έναν άσχημο τραυματισμό. Εύχομαι να γυρίσει δυνατός» ήταν το μήνυμα του Σφαιρόπουλου, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον 28χρονο γκαρντ.

Θυμίζουμε πως σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Παππάς είχε παραδεχτεί πως «ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ», εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «με είχε τρία χρόνια, οπότε έμαθε τις ιδιοτροπίες και τις αδυναμίες μου».

Η δήλωση του 51χρονου προπονητή στα πρώτα δευτερόλεπτα του video