Πιτίνο: «Απώλεια ο Παππάς, δεν πρόκειται να έρθει ο Κάρι»

Πιτίνο: «Απώλεια ο Παππάς, δεν πρόκειται να έρθει ο Κάρι»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Απώλεια ο Παππάς, δεν πρόκειται να έρθει ο Κάρι»
Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παππά και αφού εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή η Μακάμπι παίζει το καλύτερο μπάσκετ, είπε και πάλι ότι «παίζουμε καλύτερα στην άμυνα, αλλά δεν σουτάρουμε καλά».

Ο Αμερικανός προπονητής αρχικά αναφέρθηκε στην Μακάμπι λέγοντας στην κάμερα της Nova ότι «αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο τους. Κέρδισαν την Μπασρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ και ίσως να παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague. Εμείς γινόμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά δεν σουτάρουμε καλά».

Για τον περιορισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν είπε ότι «πάντα η άμυνα πάντα είναι το κλειδί. Η άμυνά μας γίνεται καλύτερη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Όμως εξακολουθούμε να μην δεν ευστοχούμε σε ανοικτά σουτ. Και σίγουρα δεν θα έρθει ο Στεφ Κάρι! Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να μείνουμε κοντά και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μα στο τέλος».

Όσο για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά; «Είναι ένας από αυτούς που σούταραν καλά στην ομάδα,αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ την κατάλληλη στιγμή. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Ο Νίκος παίζει καλά και αποτελεί απώλεια για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα και δυνατός στη δράση».