Παππάς: Σοκ έπαθε ρήξη χιαστού ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Παππάς: Σοκ έπαθε ρήξη χιαστού ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Γιώργος Κούβαρης
Παππάς: Σοκ έπαθε ρήξη χιαστού ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!
Ο Νίκος Παππάς στάθηκε για δεύτερη φορά άτυχος στην καριέρα του, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

O 29χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» την Τετάρτη (23/1) και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Τελ Αβίβ ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι για την 20η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που τραυματίζεται τόσο σοβαρά, καθώς είχε υποστεί ξανά ρήξη χιαστού τον Μάιο του 2015 και πιο συγκεκριμένα σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό. Βέβαια τώρα ο τραυματισμός είναι στο άλλο πόδι (τότε στο δεξί, τώρα στο αριστερό) ωστόσο ο μεγάλος άτυχος των «πρασίνων» θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μάλιστα ο τραυματισμός προήλθε σε μια τελείως ανύποπτη φάση και εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Φυσικά το «κενό» στις τάξεις των «πρασίνων» είναι τεράστιο ενόψει της συνέχειας, αφού ήδη είναι τραυματίας και ο Κιθ Λάνγκφορντ! Πλέον στη θέση του σούτινγκ γκαρντ βρίσκεται μόνο ο Σον Κιλπάτρικ, με τον Ματ Λοτζέσκι να ακολουθεί. Απομένει η επίσημη θέση της ΚΑΕ για το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ, αν και δεν πρόκειται να επιστρέψει νωρίτερα από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ο Παππάς είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς της EuroLeague φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 6,8 πόντους και 1,2 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Basket League μέτρησε 11 πόντους σε κάθε ματς, 2,5 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ.,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.