Γκιστ: «Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague» (vid)

Γκιστ: «Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague» (vid)

Gazzetta team
Γκιστ: «Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague» (vid)
H EuroLeague έκανε focus στον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Μιλώντας για την περσινή σειρά με τη Ρεάλ είπε μεταξύ άλλων ότι «ήταν πολύ δύσκολη. Και εκείνοι ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Καλάθη είπε ότι «είναι πολύ εύκολο για μας. Δεν φοβάται να κάνει λάθος όταν πετάει τη μπάλα. Είναι κάτι που έχουμε μεταξύ μας και το οποίο δεν το έχουμε πολλοί παίκτες μεταξύ τους στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη» ενώ ο αρχηγός των «πρασίνων» είπε με τη σειρά του: «Είναι ξεχωριστός ο δεσμός που έχουμε στο παρκέ...»

Όσο για τον μεγάλο του στόχο; «Τα έξι αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα. Το να πας στο Final 4 δεν είναι αρκετό. Θέλω να κερδίσω την EuroLeague και να κρατήσω αυτό το τρόπαιο»

Για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ μίλησαν επίσης ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.