Τουπάν: «Να απαντήσουμε εκτός έδρας»

Gazzetta team
Τουπάν: «Να απαντήσουμε εκτός έδρας»
Ο Αξέλ Τουπάν τόνισε, κατά την αναχώρηση της ομάδας του για την Τουρκία, ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει εκτός έδρας απάντηση στην νίκη της Φενέρ στο ΣΕΦ, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας του μίλησε ο Αξέλ Τουπάν που θέλει να δει τον Ολυμπιακό να «απαντά» στην ήττα του πρώτου γύρου από τους Τούρκους, ενώ δήλωσε την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια σπουδαία που αποδίδει πολύ καλά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και τελικά χάσαμε με έναν πόντο, οπότε θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εκτός έδρας.

Φυσικά, όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, πρέπει να έχουμε ενέργεια και να μην κάνουμε πολλά λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.