Βεζένκοβ: «"Βρήκα" το χέρι μου, ο Μπαρτζώκας είναι εξαιρετικός και... άτυχος»!

Gazzetta team
Βεζένκοβ: «"Βρήκα" το χέρι μου, ο Μπαρτζώκας είναι εξαιρετικός και... άτυχος»!
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την σύγκριση με τον πατέρα του και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Η ομάδα πρέπει να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν γίνεται αλλιώς στην Euroleague. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και υγιείς, έτσι θα πετύχουμε όλα όσα θέλουμε».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Επιτέλους, βρήκα το χέρι μου! Ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή, ήταν ψυχολογικό. Τα πήγαμε αρκετά καλά, κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και κρατήσαμε την Χίμκι στους 57 πόντους».

Έπειτα, ανέφερε: «Νιώθω καλά, πρέπει να αρπάζεις κάθε ευκαιρία. Πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε στιγμή. Είμαστε 12 παίκτες, που ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Ο Ζακ για παράδειγμα μπορεί να βάλει 35 πόντους, σήμερα δεν φόρτσαρε καν. Ο Μιλουτίνοφ μας έλειψε πολύ, είδατε πως όταν παίζει είναι πάντα καλός. Όλοι ξέρουμε τον ρόλο μας, όλοι ξέρουν ποιες είναι οι κολώνες και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτούς».

Σε ότι αφορά την σύγκριση με τον πατέρα του, δήλωσε: «Ήταν πολύ καλός σκόρερ! Ελπίζω να τον φτάσω και να τον προσπεράσω. Ξέρω πως καμαρώνει, όπως καμαρώνω και εγώ για εκείνον».

Τέλος, μίλησε για την σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχει ατυχία, μου θυμίζει την κατάσταση που είχαμε στην Μπαρτσελόνα. Τού εύχομαι υγεία και να πετύχει όλα όσα θέλει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.