Έφτασε στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (pics & vids)

Έφτασε στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (pics & vids)

Γιώργος Κούβαρης
Έφτασε στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (pics & vids)
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αφίχθη στο Κάουνας για τον αυριανό (18/1, 20:00) αγώνα με τη Ζάλγκιρις στη Zalgirio Arena, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν τη δεύτερη εφετινή εκτός έδρας νίκη τους.

Κάουνας, αποστολή: Γιώργος Κούβαρης

Ο αγώνας με τη Ζάλγκιρις είναι ο δεύτερος συνεχόμενος εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό αφού είχε προηγηθεί εκείνος στο Palau Blaugrana με την Μπαρτσελόνα ενώ έπειτα το ματς με τη Μακάμπι στο Ισραήλ (24/1).

Οι «πράσινοι» έφτασαν στη Λιθουανία με πτήση τσάρτερ, την οποία ακολούθησαν περίπου 100 οπαδοί του «τριφυλλιού» κι εν συνεχεία πήγε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή με το πούλμαν της Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη του μακριά από το ΟΑΚΑ αφού φέτος έχει κερδίσει μόνο στην έδρα της Μπουντούτσνοστ απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί επίσης την πρόκρισή της στα playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.