Κιλπάτρικ: «Πρέπει να προσέχεις με την παραπάνω πίεση»

Κιλπάτρικ: «Πρέπει να προσέχεις με την παραπάνω πίεση»

Γιώργος Κούβαρης
Κιλπάτρικ: «Πρέπει να προσέχεις με την παραπάνω πίεση»
Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε κατά κατα την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει το ματς στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (18/1, 20:00) και στάθηκε στην έξτρα πίεση που θα πρέπει να αντιμετωπίζει με τον σωστό τρόπο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: Γιώργος Κούβαρης

Οι δηλώσεις του Σον Κιλπάτρικ στην κάμερα της NOVA κατά την αναχώρηση για το Κάουνας

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: «Απλά παίζω το παιχνίδι μου. Δεν μπορείς να βάλεις έξτρα πίεση γιατί πολλές φορές θα σε βάλει από κάτω. Θέλω πάρουμε την νίκη. Νιώθω καλά. Ξέρω ότι ο προπονητής μας προετοίμασε για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου και να γίνομαι καλύτερος. Να βάλουμε νέα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάρουμε την νίκη».

Για την Ζαλγκίρις: Είναι δυνατή ομάδα, παίρνει πολλά ριμπάουντ. Έχει Αμερικανούς παίκτες που ξέρω καλά. Το σημαντικό είναι να παλέψουμε την ενέργεια τους. Πρέπει να βάλουμε δύναμη. Θα είναι μία δύσκολη έδρα αλλά θα μας προετοιμάσει για τα επόμενα παιχνίδια.

Για την Αθήνα: «Αγαπώ την Αθήνα. Είναι ωραία πόλη, όπως και οι άνθρωποι εδώ. Αυτό αρέσει και στην οικογένειά μου. Έχει πιο ωραίο καιρό από την Νέα Υόρκη, εκεί που χιονίζει τώρα».